De Ce Orizont

Alegerea celei mai bune școli pentru copilul dumneavoastră este o decizie importantă de luat, deoarece anii de liceu sunt definitori în formarea personalității tânărului adult. Cu toții ne dorim o lume mai bună, iar dacă ne dorim o societate bazată pe valori precum respectul și profesionalismul, atunci este bine să investim în educația copiilor, să le deschidem drumul către viață și să explorăm mai multe orizonturi pentru a ști să alegem mai târziu. .

Liceul Teoretic Orizont va asigura dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra oferind educatie la standarde educationale de calitate.

Engleza este studiată la un nivel înalt, astfel încât studenții sunt gata să susțină examenele Cambridge, TOEFL, IELTS și alte examene. Instituția noastră este unul dintre Centrele de Examene Cambridge, examenele fiind susținute în școala noastră.

Subiectele de știință, inclusiv matematica și computerul, sunt studiate în limba engleză din clasa 8-12. Profesorii care predau în limba engleză sunt atestați CELTA (Certificate in Teaching English).

Limbile studiate în școala noastră sunt: română, rusă, engleză, germană și turcă.

Predarea valorilor în școală îi ajută pe elevi să învețe și să practice atitudini și comportamente sănătoase, cum ar fi respectul, onestitatea și bunătatea. Profesorii noștri întăresc aceste atitudini modelându-le pentru elevii lor și încurajând elevii să se comporte în același mod.

Școala noastră are o bază tehnică și materială care ne permite să dezvoltăm lecțiile într-un mod modern și să creștem motivația elevilor pentru activitatea creativ-educativă. Sunt create toate condițiile pentru munca practică și de cercetare a studenților prevăzute de curriculum.

Școala noastră se angajează activ în munca de voluntariat, în implementarea proiectelor de conștientizare a tinerilor cu privire la stilul de viață sănătos, în organizarea diverselor evenimente legate de sărbătorile tradiționale. Elevii noștri participă în mod regulat și obțin locuri la competiții și olimpiade din țară și din străinătate.

Abilitățile și experiența dobândite în anii de studiu le permit absolvenților să se înscrie cu succes la cele mai prestigioase universități din țară, precum și din străinătate.

SEND A MESSAGE

Your email address will not be published. Required fields are marked.