Romana

Despre Noi


                          

 

 

Viitoarea profesie, este foarte importantă, pentru elevi ži părinți. Iar locul unde ži-o aleg, reprezintă un moment hotărâtor. Astfel, alegerea žcolii, a instruirii profesionale, și a universității nu sunt lăsate la voia întâmplării.

La Liceele Teoretice ’’Orizont’’, activează Departamentul de Consiliere Vocațională, care oferă servii de informare ži consiliere- la care elevii nožtri apelează după absolvirea liceului.

         Dupa discuțiile cu profesorii și specialiștii noștri, elevii nožtri obțin informații detaliate despre posibilitățiile de studii, universități, și condițiile pentru obtinerea unei burse de studii, precum ži cazare. În cadrul întâlnirilor, personalui departamentui nostru de instruire pregatežte actele necesare, analizează atent condițiile de admitere ži îi reprezintă pe elevii nožtri când i-au legatura cu responsabilii de la universitățile interesate.

         Obtinerea de informații corecte- esențiale în procesul de admitere la universitățile de peste hotare, precum ži la aplicarea cu succes, reprezintă misiunea și scopul departamnetului Carieră ži Consiliere Vovcațională. După absolvirea žcolii, avem drept obiectiv informarea cu privire la problemele ži obstacolele cu care studenții noștri s-ar putea confrunta pe viitor, la diferite universități.  

 La departamentul Carieră ži Consiliere Vocațională din cadrul Liceului Teoretic’’Orizont’’, procesul alegerii specialității ži planificarea viitorului a devenit ži mai užor.

  E important cum pornežti! Liceul Teoretic Orizont are misiunea de a vă susține să porniți cu dreptul!

 

Departamentul Carieră ži Consultanță Vocațională